Pobjeda Jadrana u Novom Sadu

U 10. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige Jadran Carine je na gostovanju u Novom Sadu ostvario novu pobjedu i tako nastavio niz bez poraza u 2017. godini.

Na uvijek nezgodnom gostovanju u Novom Sadu Jadranaši nisu dozvolili iznenađenje i utakmicu su držali pod kontrolom sve do kraja utakmice i uspješno trijumfovali rezultatom 4:9.

U prvom periodu domaćin je uspjevao da odoli napadima pa je ovaj period završen rezultatom 2:2. Ali u drugoj četvrtini gosti su dali gas i rješili je u svoju korist bez primljenog gola 0:4.

U trećoj četvrtini Jadran opet smanjuje gas pa Vojvodina uspjeva da održi izbori još jedan nerješen rezultat u četvrtini 1:1, ali su gosti ušli u posljednji period sa velikih 4 gola razlike, 3:7.

I posljednji period nije donio velike promjene. Jadran nije dozvolio domaćinu da ugrozi pobjedu koja je završena ubjedljivim rezultatom 4:9.

Najbolji strijelac utakmice bio je mladi Đuro Radović sa 3 postignuta gola.

Vojvodina – Jadran Carine 4:9 (2:2, 0:4, 1:1, 1:2)

Slana Bara – Novi Sad.

Sudije: Vlašić (Hrvatska), Virijević (Srbija).

Igrač više: Vojvodina  1(0), Jadran Carine 5(2).

Vojvodina: Filipović, Marić, Maksimović 2, Čabrilo, Mitrović, Popović, Zammit, Tubić 1, Trkulja, Šulc, Vasić 1, Marčeta, Vitorović, Rogač.

Jadran Carine: Kandić, Ukropina, Popadić, Kovačić, Vidović 1, Merkulov 2, Baničević 1, Gardašević, Radović 3, Petković 1, Spaić 1, Pješivac, Tešanović, Banićević.