Potop Partizana u Igalu

U 16. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige na bazenu Instituta Igalo Jadran Carine je ugostio ekipu beogradskog Partizana i ostvario pobjedu rezultatom 16:8. Na samom startu utakmice tri uspješno realizovana igrača više donose prednost Jadranu od 3:1. Međutim to nije kraj silovitoj igri domaćina, ređaju se golovi u mreži Partizana, pa je rezultat na kraju prvog perioda bio velikih 6:1 u korist Jadrana.

Da Partizan neće lako položiti oružije pokazao je u drugom periodu koji je rejšio u svoju korist rezultatom 1:4, pa se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 7:5 za Jadran.

U trećoj četvrtini ponovo dominacija Jadrana, golijada i 5:2  i ukupno 12:7, na kraju treće četvrtine.

I posljednji period Jadran je realizovao ubjedljivo u svoju korist rezultatom 4:1 i postavio konačan rezultat ubjedljivih 16:8.

U redovima Jadran Carine najefikasniji bio je Aleksa Ukropina sa 4 postignuta gola, a pratili su ga Đuro Radović i Marko Petković sa po 3 postignuta gola.
Za goste iz Beograda Nikola Jakšić postigao je 3 gola, Japundžić, Janković, Repanović, Radojević i Stojanović po jedan.

Jadran Carine – Partizan RF 16:8 (6:1, 1:4, 5:2, 4:1)

Igalo, bazen Instituta Igalo.

Sudije: Đurašković (Crna Gora), Stanojević (Srbija).

Igrač više: Jadran Carine 10(7), Partizan RF 7(2). Peterci: Jadran Carine 1(1), Partizan RF 2(2).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 4, Popadić, Kovačić 1, Vidović 1, Merkulov 2, Baničević 1, Gardašević, Radović 3, Petković 3, Spaić 1, Pješivac, Šćepanović, Moskov.

Partizan RF: Belopavlović, Japundžić 1, Janković 1, Repanović 1, Lazić, Tomić, Drašović, Andrejević, Jakšić 3, Radojević 1, Stojanović 1, Vučinić, Bulajić, Toholj.