Potop Šapca na Savi

Mladostaši su svladali Šabac 19:3 te ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u Regionalnoj ligi od kad je liga podijeljena na prvi (A1) i drugi (A2) razred.

Igrači trenera Bajića nastavljaju sa izvrsnim igrama u Regionalnoj ligi. Nakon što su u prošlom kolu nakon duljeg vremena slavili na Gružu, u trećem kolo Regionalne lige uvjerljivo su pobijedili Šabac. Utakmica protiv momčadi iz Srbije bila je jednosmjerna od samog početka. Četiri strijelca (samo je Ćuk postigao dva gola) u prvoj četvrtini za veliko vodstvo nakon prvih 8 minuta (5:0). Žapci su prvi gol primili tek 2 minute prije kraja druge četvrtine kada je na semoforu pisalo 7:1. Niti tada nisu posustajali već ozbiljnim pristupom i dalje povećavaju svoju prednost. O ozbiljnosti Bajinih trupa najbolje govori činjenica da, iako je već pobjednik bio odlučen, u posljednjoj četvrtini nisu primili pogodak, a postigli čak 6. Trener je pružio priliku svim igračima, a svoju je priliku iskoristio i mladi vratar Jurlina koji je skupio 5 obrana bez primljenog pogotka.
U golijadi najefikasniji je bio Radu sa 4 gola dok su po tri postigli Miloš, Čagalj i Ćuk. Luka Bajić postigao je 2 gola, a po jedan su postigli Petković, Anzulović, Kharkov i Samardžić.
U Regionalnoj ligi sada slijedi 2 tjedna odmora kada Mladost igra derbi kola protiv Jadrana iz Herceg Novog. U međuvremenu Žapce očekuje drugo kolo Lige prvaka. u subotu 3.11. u 19 sati na Savi gostuje Spandau.