Radu doveo žapce do pobjede u Šapcu

Mladost je slavila u Šapcu i nastavila niz nepobjedivosti u Triglav Regionalnoj vaterpolo ligi. Izborena je naizgled tijesna pobjeda rezultatom 7:6 (3:1, 2:1, 1:1, 1:3) ali je Mladost gotovo čitavu utakmicu bila u vodstvu 2-3 gola razlike.
Utakmica protiv mlade momčadi Šapca opravdano je najavljivana kao zahtjevno gostovanje. U utakmici s malim brojem golova presudila je kvaliteta i iskustvo Žabaca, posebice 37-godišnjeg centra Cosmina Radua koji je zabio 3 gola i izborio 6 isključenja. Mladost je u prve dvije četvrtine izborila vodstvo od 3 gola razlike i to vodstvo nije ispuštala do samog kraja utakmice, kada je Šabac uspio smanjiti na -1, ali to je ujedno bio i krajnji domet ove mlade ekipe.
Golove za Mladost, osim spomenutog Radua, postigli su Miloš, Ćuk, Petković i Kharkov, svi po jedan zgoditak.
Nakon dvije trećine odigranih utakmica u Regionalnoj ligi Žapci drže uvjerljivo prvo mjesto s 34 boda i sa zanimanjem čekaju sutrašnje dvoboje, posebice Juga i Jadrana HN u Gružu, čiji ih rezultati mogu dovesti na još jedan korak bliže osvajanju prvog mjesta nakon ligaškog dijela, koje donosi domaćinstvo na F4.