Primorac dočekuje Primorje EB u Budvi

Primorac dočekuje Primorje EB u Budvi

Druga utakmica 2. kola Premier lige na rasporedu je ovog petka u Budvi gdje će kotorski Primorac kao domaćin ugostiti sastav Primorja EB iz Rijeke. U 1. kolu je crnogorski prvak istina poražen, ali u gostima kod vrlo jakog Novog Beograda, uz jako dobru pruženu igru. Uostalom, još početkom zadnje četvrtine Primorac je tada zaostajao tek jedan pogodak. Završilo je s dva minusa za Kotorane.S druge strane, Riječani su priredili najveće iznenađenje kola pobijedivši sudionika Lige prvaka, Radnički u njegovom bazenu nakon boljeg izvođenja peteraca.

Kada se pogledaju sastavi, Primorac je iskusniji, mnogi će reći i bolji. Tu je Draško Brguljan, pa i više no solidan između vratnica Francesco Masaro koji je ljetos stigao u Kotor iz Quinta, kao i Gruzijac, vrlo dobra lijeva ruka Nika Šušiašvili iz Apollon Smyrne, zatim Dušan Matković iz francuskog Noisy-le-Seca, Luka Murišić iz Catanije i Savo Ćetković iz Novog Beograda. Ne zaboravimo međutim one koji su tu od ranije poput centra Nemanje Vice, srpskog reprezentativca, olimpijskog pobjednika iz Pariza koji je upravo ondje odigrao sjajan turnir.

Opet, s mladim sastavom iz Rijeke nije baš uputno ni šaliti se ili ih shvatiti olako. Uostalom, to sada u Radničkom najbolje znaju.Utakmica počinje u 18.00 sati uz prijenos na TV Crna Gora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *