Partizan jači od Mornara

Početak utakmice vrlo čvrst, presing s obje strane. U početne 3-4 minute su se istaknuli vratari sa po dvije obrane, a prvi pogodak su zabili gosti iz kontre zahvaljujući Asanoviću. Novu prigodu Partizan je imao nakon time outa, ali udarac s igračem više završio je na gredi. Novog igrača više su gosti ipak iskoristili uz malo sreće, Jakšić je spremio odbijanac u mrežu Mornara. Na 2-1 je smanjio Ćalić odličnim udarcem iz faula, a gol za 3-1 Partizan je postigao sa pozicije centra.

Na uvodu druge četvetine 3 kontra faula, a zatim igrač više za Partizan. Kad su domaćini pomislili da su se obranili, dosuđen je peterac jer se Kačić naslonio na stativu i to je bilo velikih 4-1. Mronarevci se nisu predavali, već u idućem napadu su izborili igrača više kojeg nisu realizirali, ali je zato Dužević nakon toga zabio sa pozicije centra. Polovinom druge četvrtine se samo je jedan razlike nakon odličnog pogotka Gluhaića sa igračem više. Lijepo se podigao iz vode, do kupaćih i nakon dva mahanja neobranjivo smjestio loptu visoko u dijagonalu. Nakon toga se gosti opet bude i iz kontre zabijaju za 5-3, a već u idućem napadu koriste igrača više za novih +3. Minutu prije poluvremena Burić pokazuje kakav razoran udarac ima i šalje neobranjiv projektil iz faula za 6-4.

Igrači Partizana su pokazali uistinu visoki nivo fizičke pripeme, kako plivački tako i u kontaktu na svim pozicijama. Imali su domaći zaostatak od dva pogotka na poluvremenu i veliki problem u realizaciji igrača više, tek su jednog iskoristili.
U trećoj četvrtini nastavak jakog tempa i nakon tri minute Vrdoljak je morao pozvati minutu odmora. Uspješno su dogovorili dobru akciju iz koje su izborili igrača više, ali opet bezuspješno. Gosti za razliku od domaćina odigravaju dobro svoje akcije sa igračem više, koriste dva za redom i odlaze na velikih 8 – 4. Napokon i Mornarevci koriste igrača viška i zabijaju sa desnog krila preko Buhe, 1.11 prije kraja treće četvetine.

U zadnju četvrtinu se ušlo sa 3 pogotka prednosti za goste, a da situacija bude još gora pobrinuo se Gogov koji je oskoristio domaću neopreznost i iz polukontre zabio za 9 – 5. Gosti u idućem napadu koriste još jednog igrača više i 6 minuta prije kraja rješavaju pitanje pobjednika. Posljednjih nekoliko minuta su odrađene bez većih uzbuđenja, uz nekoliko promašaja s obje strane. 1.28 prije kraja Lazić sa stative zabija za 11 – 5, a u idućem napadu zabija Gluhaić sa igrače više, još jednom sa lijevog krila. Na kraju još jedan pogodak gostiju za 12 – 6 i zasluženu pobjedu.