Jug potvrdio jedinicu

Nakon devet odigranih kola Jug CO i dalje ostaje jedina neporažena momčad RVL. Jugaši su večeras u Gružu svladali drugoplasiranog Jadrana iz Herceg Novog s visokih 14:6 (4:1, 3:1, 3:2, 4:2).

Od samog starta, igrači Juga dominirali su u svim segmentima igre tako da su samo dvije minute od početka utakmice vodili 3:0!
Privesti utakmicu kraju bila je samo stvar rutine što su igrači trenera Kobešćaka izveli na najbolji mogući način, posebno u posljednjoj četvrtini kada su s nekoliko uzastopnih kontranapada dignuli na noge gledatelje na gruškom bazenu.
Pobjeda je bila lakša od očekivanog. Zadovoljan sam ne samo rezultatom nego i igrom. Zabili smo tri gola u prva tri napada i to je usmjerilo utakmicu na našu stranu’, rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak.
Prije svega čestitam Jugu na zasluženoj pobjedi. Bolje su ušli u utakmicu, a mi nismo napravili ono o čemu smo pričali. Kad ne zatvoriš kako treba igrače takve kvalitete kao što su jugaši, nemaš se čemu nadat. Nije realno očekivati da možemo pobijedit Juga, ali mislim da možemo bolje od ovog rezultata’ kazao je strateg Novljana Vlado Gojković.

Felipe Perrone predvodio je listu Jugovih strijelaca s pet pogodaka, jedan manje dao je Luka Lončar, po dva postigli su Josip Vrlić i Paulo Obradović dok je jedan djelo Marka Macana.