Pregled rezultata 11. kola – A1

Jedanaesto kolo otvorili su, u petak,  pred kamerama Arenasport televizije momčadi koje su na samom začelju tablice, Primorje EB i Budva. U njihovom prvom srazu u Budvi Primorje je bilo uspješnije s jednim pootkom razlike, dok su im pak u 11. kolu Budvani uzvratili i to s +3 (9:6) te tako u slučaju istog broja bodova na kraju Lige imaju bolju poziciju, tj. 9. mjesto koje ne vuče direktno ispadanje.

U petak su također svoju utakmicu odigrali i Jadran ST i Jug CO. U srazu prvo i četvrto plasirane momčadi Jugaši su ostali jedina neporažena momčad pobijedivši Jadrana s uvjerljivih 20:9. Najefikasniji je u gostujućim redovima bio Loren Fatović s 5 postignutih pogodaka.

Jadran Carine bio je siguran u Splitu u ogledu s POŠK-om. Zanimljiv je podatak da je Jadran dobio samo 2. četvrtinu, sa 6:0, dok je POŠK bio bolji u preostale 3. Konačni rezultat glasio je 9:7.

Mladost je na Savi bila uvjerljiva protiv Partizana s 14:8. Kako je tekla utakmica Žapci su bili sve uvjerljiviji i mirno priveli utakmicu kraju.  Mladostaši su tako ostali na drugom mjestu s 5 bodova ispred Jadrana Carine, dok je Partizan 6. s 13 bodova.

U posljednjoj utakmici kola, ujedno i najzanimljivijoj, Primorac je bio bolji od Mornara s 10:9. Mornar je tako ovim porazom kompromitirao odlazak na final four, bodovno se izjednačio sa splitskim Jadranom, ali zbog međusobne gol razlike, pao na 5. mjesto.