Kobešćak: Apsolutni smo favoriti

Nakon dvotjedne pauze, danas se utakmicama trećeg kola nastavlja Regionalna liga. Ovu je stanku trener Vjekoslav Kobešćak iskoristio za dodatno uigravanje momčadi, pa su u tu svrhu koristile i trodnevne pripreme s Mladosti prošli tjedan u Zagrebu.
Momčad Jug CO od jučer je u Novom Sadu gdje će večeras odmjeriti snage s domaćom Vojvodinom, a već sutra iza ručka putuju u Kragujevac gdje se u nedjelju popodne sastaju s Radničkim. Obje su momčadi u odnosu na prošlu godinu ostale bez ključnih igrača tako se ove godine u sastavima nalazi puno mladih igrača kojima će ova sezona služiti kao svojevrsna škola.
Kakva su očekivanja pred prvo ovogodišnje gostovanje, otkriva nam prvi čovjek Jugove struke.
‘Igramo protiv dvije mlade momčadi i zato smo krenuli na put iz punog treninga kako smo i planirali. Apsolutni smo favoriti i zato nismo spuštali ritam treninga. Uvjeren sam da nam se to neće osvetit i da ćemo se vratit s dvije sigurne pobjede’, rekao je Vjekoslav Kobešćak.

Utakmica Vojvodina – Jug CO na programu je večeras s početkom u 19,30 sati, a kretanje rezultata uživo, moći ćete pratiti na našoj stranici.