Crno- beli namučili Gospare

Momčad trenera Vjekoslava Kobešćaka pobijedila je na Banjici Partizana u prvom dijelu druge turneje po Srbiji. U sklopu 7. kola Regionalne lige Partizan je, posebno u prvom dijelu, dobro namučio Jugaše, gdje su crno-bijeli poveli 3:0 preko Radojevića, Subotića i Jakšića (peterac). Istom mjerom (petercem) uzvratio je Perrone i zaključio prvu četvrtinu rezultatom 3:1 za Partizan. U drugoj četvrtini strijelci su, oba puta iz igrača više, bili Lončar i Macan, te se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 3:3. U trećoj četvrtini Jugaši ubacuju u veću brzinu i golovima Benića i Perronea dolaze do vodstva od 5:3. Prva tri minuta četvrte četvrtine prošla su u znaku peteraca. Naime, prvo je peterac realiziraoPerrone, da bi slijedeći napad isto napravio Drašović. Do kraja utakmice za Jug CO pogotke su postigli Marković iJoković, a za Partizan Jakšić i Tanasković.

Posebno vrijedi istaknuti Felipea Perronea koji je postigao 3 pogotka, dok je fantastični Marko Bijač sakupio 11 obrana.

Za dva dana, u nedjelju, 8. studenog, u 20,45 sati, u sklopu 8. kola RVL-a, Jug CO će, također na Banjici, odmjeriti snage sa Crvenom Zvezdom.

Foto: Miroslav Todorović