Nastavljena TRVL – rezultati 11. kola

Nakon više od dva mjeseca nastavljena je A1 Triglav regionalna liga svojim jedanaestim kolom.
Iznenađenja nije bili, favoriti su opravdali svoje uloge.
Primorje je u hrvatskom derbiju pobijedilo Mladost na Kantridi 16:10 uz pet pogodaka Miha Boškovića prvog strijelca utakmice.

Iako oslabljen neigranjem trojice ključnih igrača (Joković, Perrone, Obradović) dubrovački se Jug CO lako obračunao s Mornarom u Splitu. Nakon lošije prve četvrtine, Dubrovčani su u drugoj zabili sedam komada i riješili pitanje pobjednika. Xavi Garcia bio je najubojitiji s tri postignuta gola.

I Partizan je rutinski upisao bodove u novosadskoj Slanoj bari. Već nakon polovice utakmice bilo je jasno da bodovi odlaze u Beograd. Po običaju, Gavril Subotić prvo ime utakmice s četiri gola.

Hercegnovski je Jadran ponizio splitski POŠK na Poljudu s nevjejrojatnih 18:1. Aleksa Ukropina predvodio je strijelce s ćetiti postignuta gola.

Najzanimljivija utakmica kola bila je ona odigrana u Kragujevcu gdje je Radnički dočekao Crvenu zvezdu. Na kraju su slavili Beograđani, ali Zvezda je nastupila s trojicom igrača koji nisu imali pravo nastupa. tako da ćemo s registracijom rezultata ove utakmice pričekati par dana.

Rezultati 11.kola

Primorje EB – HAVK Mladosz 16:10

Mornar BS – Jug CO 8:15

Vojvodina – Partizan 8:11

Radnički – Crvena zvezda 5:8

OVK POŠK – Jadrana Carine 1:18