Potop Budve u Gružu

Prema očekivanjima, Jug CO je na s lakoćom nadigrao Budvu u utakmici 1. kola Regionalne lige. Bio je ovo ujedno i prvi nastup u službenenom natjecanju nakon osvajanja naslova prvaka Europe u lipnju. Krajnji rezultat 23:4 govori sve.

Vjekoslav Kobešćak je u bazen poslao gotovo najjaču sedmorku jedino je Marka Bijača ostavio na klupi, a njegovo mjesto preuzeo je Toni Popadić. Prve dvije četvrtine odigrane su ‘pod ručnom’ što je i rezultiralo rezultatom 7:2 na poluvremenu.
U trećoj četvrtini, blitzkrieg. Jugaši su iskontrirali goste, grmilo je sa svih pozicija, devet postignutih, nijedan primljen gol i bilo je jasno da će Budva doživjeti potop u Gružu.

Strijelce  Juga predvodio je Paulo Obradović s četiri gola, po dva su dali Luka Lončar, Maro Joković, Xavi Garcia, Pavo Marković i Josip Vrlić dok su se Marko Macan, Nikola Pavličević i Hrvoje Benić po jednom upisali u strijelce.

U drugom kolu koje je na rasporedu u petak, Jugaši će s početkom u 20,15 sati u Gružu dočekati riječko Primorje. Prijenos je na programu Arenasport 1.