Jug lagano kroz Igalo

U derbiju trećeg kola Regionalne lige vaterpolisti Jug Croatia osiguranja uvjerljivo su slavili na gostovanju kod Jadrana Carine rezultatom 16:7 (7:3, 4:3, 4:0, 1:1).

Od samog početka jugaši su krenuli ozbiljno, napadački izuzetno efikasno dok je u obrambenom dijelu trebalo malo vremena za posložit stvari. Pobjednik je bio poznat već nakon prvih, a pogotovo nakon drugih osam minuta kada je prednost narasla na plus pet golova.

U drugom dijelu utakmice proradila je i obrana pa je tako sredinom posljednjeg dijela Jug CO imao deset golova prednosti (16:6).

Jugpove strijelce je predvodio Paulo Obradović s četiri gola, Luka Lončar i Felipe Perrone postigli su po tri dok su se Loren Fatović, Maro Joković i Xavi Garcia po dva puta upisali u strijelce. Kod domaćina, po dva gola dali su Stefan Vidović i Marko Petković, a Vlado Popadić, Željko Kovačić i Nikola Moskov po jedan.

Već u subotu 5. studenog u 19,00 sati, jugaši u Gružu dočekuju zagrebačku Mladost dok Jadran ide na gostovanje protiv Primorja.