Jugaši nastavili pobjednički niz

Očekivano, Jugaši  su večeras u Gružu pobijedili Partizan s visokih 11:5 i dalje drže vrh ljestvice s maksimalnih 15 bodova, pet više od drugoplasiranog Jadrana Carine.

Za razliku od utakmica s Mladosti i Primorjem, igra Juga večeras bila je na znatno višoj razini što ohrabruje pred predstojeća iskušenja u Ligi prvaka i Kupu Hrvatske.

Trener Juga Vjekoslav Kobešćak na klupi je ostavio kapetana Marka Bijača i priliku dao Toniju Popadiću koji mu se na ukazanom povjerenju odužio odličnim obranama. Općenito, Jug je obrani, tri i pol četvrtine izgledao stvarno impresivno.

Večerašnju će utakmicu cijeli život zapamtiti Marko Žuvela, koji je s nepunih petnaest godina debitirao u prvoj momčadi Juga i upisao prve minute

Ponovo je Paulo Obradović predvodio Jugove strijelce s tri pogotka, Luka Lončar, Maro Joković i Josip Vrlić postigli su po dva dok su se Marko Macan i Xavi Garcia po jednom upisali u strijelce. Kod Partizana dva gola postigao je Marko Manojlović, a po jedan Petar Kasum, Filip Janković i Đorđe Lazić.

Sljedeću utakmicu, ujedno i posljednju u ovoj godini, barem što se tiče Regionalne lige, Jug CO igra u srijedu protiv Mornara dok će Partizan u Rijeku na megdan s Primorjem.