Partizan pobednik Kupa Srbije

Vaterpolisti Partizana pobedili su u finalu Kuapa Srbije Crvenu zvezdu 8:5. U sjajnoj atmosferi crno-beli su susret rešili u prvoj četvrtini kada su poveli 4:0. Dva gola su delo Djordja Lazića a po jednom su se upisali Stojanović i Marko Janković.

U drugoj četvrtini po jedan gol na obe strane Partizan je poveo 5:0 pogotkom Drašovića Zvezda je tek u 15.minutu preko Ćorića postigla prvi gol. Posle velikog odmora igra je bila izjednačena. Zvezda je smanjila na 5:2 golom Ivoševića, odgovorio je odmah Radanović a do poslednjeg odmora su se upisali Ćorić i ponovo Radanović. Zvezda je dobila poslednji deo igre . Partizan je poveo 8:3 preko odličnog Stojanovića a poraz crveno – belih su ublažili Drašković i Tankosić.

Pehar kapitenu Partizana Nikoli Jakšiću je predao predsednik saveza Milorad Krivokapić dok su medalje uručili Dejan Perišić i Milan Krstić.

Partizan – Crvena zvezda 8:5 (4:0, 1:1,2:2,1:2)

Bazen Čair. Gledalaca 800. Sudije: Putniković i Stanojević Isključenja: Partizan 13, Crvena zvezda 9.

Partizan: Dobožanov, Radanović 2, F.Janković, Radojević, Lazić 2, Manojlović, Drašović 1, Andrejević, Jakšić, Tanasković, Stojanović 2, M.Janković 1, Belopavlović, Lukić. Trener: Milenković

Crvena zvezda: Kralj, Tankosić 1, Jović, Ivošević 1, Šuberić, Ilić, Bijelić, Ljubenović, Nikolov, Ćorić 2, Drašković 1, Peković, Todorovski, Bursać. trener:Nikolić.

triglav-osiguranje