A1: Od dva Jadrana bolji hercegnovski

Treće kolo Triglav Regionalne vaterpolo lige donijelo niz zanimljivih utakmica. Derbi skupine A1 igrao se u Splitu  gdje je domaći Jadran ugostio imenjaka iz Herceg Novog. Slavili su gosti iz Boke prije svega zahvaljujući odličnoj igri u završnici utakmice. Po dva gola za pobjednike dali su Danil Merkulov,Đuro Radović i Dragan Drašković. Nathan Power s tri gola bio je najbolji pojedinac kod domaćina.

Mladost je u Zagrebu visoko porazila Mornar i tako je nakon tri odigrana kola uz Juga jedina neporažena momčad.  Zagrepčane su do pobjede vodili Luka Bukić i Andrija Bašić s po tri postignuta gola.

OVK POŠK, lakše je od očekivanog pobijedio Budvu. Domaća je momčad rano stvorila raziliku koju je održavala do kraja utakmice. Marin Delić s tri gola predvodio je strijelce.

Jug CO rutinski je odradio gostovanje kod Primorca. Razlika koju su napravili na početku povećavali su prema kraju utakmice. Po tri pogotka postigli su Hrvoje Benić, Loren Fatović i Viktor Rašović.

Još jučer, Partizan je u Rijeci uvjerljivo slavio protiv Primorja. Srđan Aksentijević i Đorđe Vučinić s po dva gola bili su najbolji strijelci utakmice.

Rezultati:

Jadran ST – Jadran Carine 8:10

HAVK Mladost – Mornar BS 14:7

OVK POŠK –Budva 11:7

Primorac – Jug CO 9:16

Primorje EB – Partizan 4:10