Mladost preplivala Primorca

Mladost je u Budvi svladala Primorac rezultatom 13:8 (1:2, 6:1, 4:1, 2:4) i zaokružila prvi dio Triglav Regionalne vaterpolo lige s maksimalnim učinkom od 27 bodova.
Žapci su u Budvu stigli nakon poraza u Ligi prvaka od dubrovačkog Jug CO te je bilo jako važno upisati pobjedu protiv Primorca i sačuvati uvjerljivu bodovnu prednost u Regionalnoj ligi.
Prvih deset minuta susreta Kotorani su držali priključak sa Žapcima, te čak u jednom trenutku i uspjeli povesti (2:1). No nakon toga, igrači trenera Bajića preuzimaju konce igre u svoje ruke i u narednih 12 minuta rade seriju od 7:0 za vodstvo 10:3. Tu je utakmica “prelomljena”, pa Žapci malo “oduzimaju gas” dajući priliku Crnogorcima da ublaže poraz. Svih 13 igrača dobilo je prigodu zaigrati u Budvi.
Najviše pogodaka postigao je ljevoruki Kharkov (4). Kosti, kako ga zovu treneri i suigrači, očito je godio praznični odlazak kući u Moskvu, jer je već drugu utakmicu zaredom najbolji strijelac Mladosti. Osim njega, golove su postigli Ćuk (3), Petković i Miloš po 2, te Radu i Buljubašić po 1.
Mladost je tako nanizala pobjede protiv svih suparnika u ligi, te “pobjegla” Jadranu HN na 6 bodova, a Jugu CO i Jadranu ST na 8 bodova prednosti.
Iduće kolo Regionalne lige je na rasporedu za tjedan dana, a Žapci gostuju kod C. Zvezde, koja je u ovom kolu, pomalo iznenađujuće, pobjedila Jug CO 11:10.