Remi na Crnici

I poslije deset kola u A2 regionalnoj ligi nastavlja se mrtva trka između Solarisa i Radničkog. Naime, njihova međusobna utakmica u Crnici završila je neriješeno 6:6.

Takvim ishodom puno nezadovoljniji mogu biti ‘sunčani’, jer su većim dijelom utakmice bili u vodstvu. Golom Koprične na početku četrte četvrtine poveli su 6:4. U utakmici s malo golova činilo se da bi to mogla biti odlučujuća prednost.

Međutim, sve ono dobro što su gradili tijekom susreta, momci trenera Joška Krekovića prosuili su u razmaku od samo 25 sekundi kada su gosti pogocima Guillaumea i Jankovića izjednačili na 6:6. Šteta, jer Solaris nije uspio kapitalizirati činjenicu da su čak 16 minuta uspjeli držati Radnički bez postignutog zgoditka.

Vrlo dramatično bilo je u posljednjoj minuti. Solaris je imao igrača više, ali je vrlo traljavo odigrao taj napad. Stoga su gosti dobili prigodu da u Kragujevac odnesu sva tri boda, no ni oni u presudnom napadu nisu uspjeli zapucati na gol vrlo dobrog Šparade.

Natjecanje u Regionalnoj ligi nastavlja se tek 1. veljače, nakon zimske pauze.

Solaris- Radnički 6:6 (2:2, 1:0, 2:2, 1:2)

ŠIBENIK- Bazen u Crnici. Gledatelja 300. Suci: Goran Gavrilović (Hrvatska), Lazar Anđelić (Srbija).

Solaris: Šparada (7 obrana), Malenica (1), Erak (1), Štrkalj, Bulat, Herceg, Vlahović (1), Pelicarić, Mudražija (1), Ljubičić, Koprčina (2), Kovačić, Jukić, Sabioni.

Radnički: Dobožanov (12 obrana), Branković (1), Stanojević, Janković (1), Toholj, Frolow, Lobov, Guillaume (2), Panić, Radovnlija, Lukić (2), Tomašević, Todorovski, Pljevančić.

Igrač više:

Solaris 2/9; Radnički 2/9.

Peterci:

Solaris 1/1; Radnički 1/2.

Izvor: Šibenski portal