Promjene termina FF i 4. turnira Premier lige

Upravni odbor Regionalne vaterpolske lige donio je odluku, zbog promijenjenog kalendara natjecanja u međunarodnoj konkurenciji (Svjetski kup), o izmjeni i dopuni kalendara natjecanja RVL.

  • Završni turnir ili Final Four Premier lige će se odigrati u novom terminu, a to je subota i nedjelja, 25. i 26. III. 2023. umjesto ranije predviđenih datuma, 11. i 12. III.
  • Četvrti kvalifikacijski turnir Premier lige će se odigrati od četvrtka do subote, 23. do 25. II. 2023., umjesto ranije predviđenog termina 24. – 26. II. 2023.
  • Ostali termini turnira Premier i A1 lige i kvalifikacijske utakmice za ostanak/ulazak u Premier ligu ostaju u već ranije dogovorenom terminu. Moguća su manja pomjeranja samo u slučaju da netko od igrača klubova koji će igrati navedene utakmice budu pozvani u nacionalne reprezentacije (Svjetski kup), a koje se igraju u istom terminu.

Podsjetimo, novi su termini odigravanja utakmica turnira Svjetskog kupa u Zagrebu i Podgorici. Zagrebački će se turnir ovog natjecanja odigrati od 8. do 10. III. 2023; a podgorički turnir od 14. i 15. III. 2023. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *