Žapci pobjedom otvorili novu sezonu

U svojoj prvoj utakmici nove sezone Regionalne lige vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su pobijedili Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 14:6.

Iako su u Novi sad stigli dan ranije, Žapci kao da nisu bili spremni za početak utakmice te su prvu četvrtinu odigrali 2:2. U nastavku domaćin je čak i poveo, ali taj gol kao da je bio alarm za buđenje te su igrači trenera Štritofa u samo 8 minuta napravili seriju 7:0. U trećoj četvrtini svoje pravo lice pokazao je i vratar Marcelić (u 3. četvrtini skupio je 6 obrana-ukupno 13). Mladost je u nastavku pokazala da je kvalitetnija te taktički i plivački puno spremnija od domaćina.

Najbolji među Mladostašima bili su Paškvalin koji je od svojih 5 golova 3 postigao sa centarske pozicije te Luka Bukić koji je sva 4 svoja gola postigao s druge pozicije (s krila, s lijevog vanjskog, sa srednjeg vanjskog te iz peterca.

Bila je to uspješna premijera našeg trenera Ratka Štritofa u Regionalnoj ligi. U sljedećem kolu Mladostaši će na Savi dočekati splitski Jadran u srijedu 2.11.