Kompletiranje 9. kola, skupina A

U Zadru se ove nedjelje (19. XI.) zaokružuje 9. kolo A1 lige, skupina A. Na rasporedu je naime posljednja utakmica ove prvenstvene runde, susret između domaćeg Zadra 1952 i gostiju iz Zagreba, sastava Medveščaka. Utakmica koja ima i neke dodatne čari i koja može malo izmijeniti vrh tablice ove skupine.

Naime, Zadar 1952 zaostaje samo tri boda za KPK koji je na drugom mjestu, no Zadrani imaju i utakmicu manje, upravo ovu koju će večeras odigrati. Pobjedom nad gostima iz Zagreba, sastav Zadra 1952 bi se bodovno izjednačio s Korčulanima, te bi konačna odluka o drugom mjestu u skupini bila ostavljena za subotu, 25. ovog mjeseca kada se u bazenu Gojko Arneri u Korčuli sastaju upravo, KPK – Zadar 1952.

S druge strane, bilo bi pogrešno očekivati i da će Medveščak biti samo kulisa tog planiranog pohoda Zadrana. Medvjedi imaju svoju računicu. Njih bi pobjeda u Višnjiku vinula do 4. mjesta, a preskočili bi u tom slučaju baš Zadrane. Sve u svemu, večerašnji ogled u Zadru mogao bi obilovati zanimljivostima.