Još jedna rutinska pobjeda Juga

Očekivano, Jug Croatia osiguranje upisao je osmu pobjedu u isto toliko nastupa u Regionalnoj ligi. Večeras je ‘žrtva’ bio splitski Jadran protiv kojega trener Vjekoslav Kobešćak, osim na Pava Markovića i Xavija Garciju nije mogao računati niti na Mara Jokovića, koji je danas po drugi put postao otac, pa su priliku dobile mlađe snage Jacob Merčep, Filip Kržić i Kristijan Čulina dok je na golu umjesto Marka Bijača stajao Toni Popadić.

Već nakon uvodnih minuta bilo je jasno da če ovo biti jednosmjerna utakmica jer je prednost Jugaša rasla iz minute u minutu, tako da je ostatak utakmice protekao u ležernijem tonu u kojemu su minutažu dobili mlađi igrači.
Ipak, prva imena utakmice bili su oni najiskusniji, Paulo Obradović sa šest i Josip Vrlić s pet postignutih golova. Tri gola postigao je Hrvoje Benić, Luka Lončar i Loren Fatović dali su po dva, a Felipe Perrone i Filip Kržić po jedan. Kod Jadrana, pet golova Jerka Marinića – Kragića, po dva Dušana Vasića i Maroja Gluhaića te po jedan Duje Buzdovačića i Ante Viskovića.
Sljedeću utakmicu u Regionalnoj ligi Jug CO igra u srijedu u Budvi protiv istoimenog domaćina.