Rezime 6. kola

Pred televizijskim kamerama AreneSport Jadran Carine i Partizan RF otvorili su 6. kolo remijem u Herceg Novom. Odigrali su 7:7 čime su si Novljani pogoršali bodovnu situaciju pred gostovanje u Zagrebu sljedeći tjedan.

Mornar je pred domaćom publikom svladao posljednje plasiranu Budvu sa 6:4 (0:0, 3:1, 1:2, 2:1). Kod Mornara je šuterski raspoložen bio Marino Čagalj koji je postigao 5 pogodaka.

Dubrovčani su rutinski odradili posao kod kuće svladavši POŠK-a 19:6. Bila je to izvrsna prilika za trenera Kobešćaka da isproba i uvježba neke nove akcije ali i da da priliku mlađim igračima da se dokažu.

Mladost je dobro odradila gostovanje kod Primorca u Budvi. Žapci se put Zagreba vračaju s 3 boda i +4 (16:12). Luka Bukić postigao je 5 pogodaka za goste.

Jadran ST je pred domaćom publikom upisao nove bodove pobjedom nad Primorjem od 14:5. Ante Visković je s 4 pogotka bio najraspoloženiji pucač.

Dvije domaće te dvije gostujuće pobjede obilježile su 6. kolo donjeg doma Lige. Zvezda je na gostovanju u Zadru nadvisila domaćine s visokih 15:8 dok je Cattaro na teškom gostovanju u Šibeniku uspisao nove bodove na svoj račun tijesnom pobjedom od 8:7. Domaće pobjede ostvarili su igrači Šabca koji su s 15:6 bili bolji od Naisa te Valjevo koje je svladalo Medveščaka 14:9.