Mladost nastavila niz bez poraza

Niz bez poraza vaterpolista Mladosti se nastavlja. U utakmici šestog kola Regionalne vaterpolo lige, Žapci su na bazenu Mladosti pobijedili Mornar Brodospas rezultatom 12:7. Najbolji strijelac kod Mladosti bio je Lovre Miloš s četiri pogotka, a kod gostiju iz Splita Marin Vrdoljak s tri pogotka.
Mladost se pred zagrebačku publiku vratila nakon teškog gostovanja u Splitu gdje su Jadran pobijedili dva puta u pet dana. Žapci nakon šest kola imaju savršen učinak u Regionalnoj vaterpolo ligi te predvode tablicu s 18 bodova.
”Nisam u potpunosti zadovoljan igrom ali na neki način je to i za očekivati poslije teškog gostovanja u Splitu. Mislim da je igra s igračem više trebala izgledati bolje, a u pozicionoj obrani smo primili nekoliko lakih golova. Najvažnije od svega je nova pobjeda i novi bodovi te sada očekujemo nove izazove!” – izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.
”Bila je dobra utakmica, igrali smo kako smo se dogovorili. Važan dio odradio je napad i kontranapad. Veseli nas nova pobjeda i nastavak dobrih igri u Regionalnoj ligi. Idemo dalje i spremamo se za iduću utakmicu!” – izjavio je nakon utakmice Lovre Miloš.
Žapce je s tribina bodrio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u pratnji predsjednice Mladosti Ane Stojić Deban. Podršku zagrebačkoj momčadi dali su i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Grada Zagreba Milan Pavelić, tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović te brojni navijači.
Idući izazov za vaterpoliste Mladosti očekuje ih u subotu, 1. prosinca kada gostuju kod beogradskog Partizana u Regionalnoj vaterpolo ligi. Žapci na bazenu Mladosti opet igraju u kvalifikacijskom turniru Kupa Hrvatske koji se igra od 7. do 9. prosinca. Ulaz na sve utakmice je besplatan, uz brojna iznenađenja za publiku.