Remi Primorca i Zvezde

Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili su bod, odigravši 6:6 na gostovanju protiv Primorca u 7. kolu Triglav regionalne lige.
Crveno – beli bili su izvrsni na početku utakmice i na kraju prve četvrtine imali su 1: 2. U drugom dijelu utakmice došlo je do preokreta domaćih igrača, a na kraju treće četvrtine Primorac je poveo 6:3. Domaći su bili blizu pobjede, ali su gosti s dva gola u finalu smanjil na 6:5, a onda je Kristijan Šulc u posljednjim trenucima utakmice donio bod Crvenoj zvezdi.
Najučinkovitiji na utakmici bio je Cristian Schulz s tri gola, a po jedan gol za Crvenu zvijezdu dali su Veljko Tankosić, Luka Perković i Dušan Vasić. Kod Primorca, Marko Gopčević postigao je dva dok su se Damir Crepulja, Marko Ivanković, Victor Vishnyakov i Dimitrije Kriještorac po jednom upisali u strijelce.
PRIMORAC – CRVENA ZVEZDA 6: 6 (1: 2, 2: 0, 3: 1, 0: 3)
Budva.
Suci: Siniša Matijašević i Lazar Anđelić.
Igrač više: Primorac 10 (4), Crvena zvezda 11 (2). Peterci: Primorac 1 (0), Crvena zvezda 1 (1).
PRIMORAC: Subladze (8 obrana), Drašković, Crepulja 1, Petrović, Matković, Gopčević 2, Ivanković 1, Pavličević, Višnjakov 1, Grgurević, Kriještorac 1, Mačić, Radnjić, Sekulić. Trener: Petar Vico.
CRVENA ZVEZDA: Kralj (16 odbrana), Tankosić 1, Maksimović, Bursać, Perković 1, Vasić 1, Bitadze, Žeželj, Ilić, Popović, Šulc 3, Radović, Todorovski, Ljubenović. Trener: Dejan Savić.