Jug i Jadran traže bodove u Srbiji

Danas su na rasporedu svi susreti A1 lige i pet susreta A2 lige. Najzanimljiviji ogledi u prvom rangu natjecanja bit će u Šapcu i Beogradu. U glavnom gradu Srbije, na bazenu M.G. Muškatirović, Crvena zvezda ugostit će Jug Adriatic osiguranje. Jugaši su prošle sezone na istom mjestu doživjeli neugodan poraz te sigurno s velikim motivom dolaze na utakmicu.  U prošlosezonskoj utakmici Crveno-bele je predvodio Dušan Vasić s pet postignutih pogodaka.

On je danas član Šapca koji na svojem bazenu dočekuje Jadran iz Splita. Jadranaši su prije tri dana potvrdili plasman u skupinu Lige prvaka. Splićanima će sigurno to biti dodadtni motiv. Prvak Srbije u prvom kolu uvjerljivo je porazio Primorca i večeras će tražiti puni plijen u svom domu.

Mornar će prvu pobjedu tražiti protiv Kotorana u Budvi. Jadran Carine u Škveru dočekuje Partizan dok prvak također ide u  Budvu gdje će snage odmjeriti s istoimenim klubom.

U A2 ligi mogli bi vidjeti nekoliko zanimljivih susreta. Cattaro će biti domaćin Pošku, Medvjedi će na Šalati ugostiti Zemun, Zadar 1952 će u svom bazenu tražiti drugu pobjedu protiv Naisa, a Triglav i Galeb će se u Kranju boriti za prve bodove. Najneizvjesniji susret mogli bi gledati u Kragujevcu. Radnički i Vojvodina borit će se za pobjedu koja bi ih dovela na diobu prvog mjesta sa Solarisom koji s utakmicom više predvodi drugoligaško društvo.