Uvjerljive pobjede sudionika Lige prvaka

Jutarnji dio drugog dana natjecanja u Premier ligi donio je očekivane rezultate. U Beogradu se odigralo drugo kolo, gdje su ubilježene uvjerljive pobjede u sve 3 utakmice. Krenimo redom.

Prvi su u bazen uskočile momčadi Šapca i Jug Adriatic osiguranja. Prvih osam minuta proteklo je u igri gol za gol te se na prvu pauzu otišlo s 3:3. Prvim odvajanjem od 2 pogotka svjedočili smo nakon 3 minute igre u drugom periodu, a tako su Jugaši nastavili i u nastavku te naposljetku u posljednjoj četvrtini ostavili nominalno domaćine, bez postignutog pogotka za konačnih 12:5. Hrvoje Benić za Jug AO, te Mihajlo Repanović za Šabac postigli su po 3 pogotka.

U drugoj utakmici jutrošnjeg kola domaćin prvog turnira Novi Beograd iznimno uvjerljivo i moćno svladao je prvaka Hrvatske, zagrebačku Mladost, 19:5. Dovoljno o snazi Novog Beograda govori činjenica kako Žapci nisu postigli pogodak cijelu prvu i četvrtu četvrtinu. Đorđe Vučinić, Draško Gogov te Miroslav Perković postigli su po 3 pogotka na utakmici.

Za kraj drugog kola u Beogradu sučelile su se crnogorske momčadi Jadran HN i Budva. Jadranaši su vodili od početka susreta, na veliki odmor se otišlo sa 6:3 da bi na kraju izašli kao pobjednici s 10:6.  Na vrhu liste strijelaca zasjeo je Marko Petković s 3 postignuta pogotka.

Popodne je redu 3. kolo u Beogradu, te početak turnira u Splitu. Današnje utakmice nisu u prijenosu na Arena Sportu, ali su zato kamere uz rub bazena već od petka.

 

Beograd, 3. kolo

17.00 Partizan – Šabac

18.50 Novi Beograd – Jadran HN

20.40 Jug Adriatic osiguranje – Mladost

 

Split, 1. kolo

17.00 Radnički – Primorac

18.50 Crvena zvezda – Solaris

20.40 Jadran ST – Mornar