Turnir RVL do 12 godina

Zlato za Jadran Herceg Novi
Slavljem za domaćina, momčad Jadrana iz Herceg Novog, okončan je posljednji ovosezonski turnir Regionalne lige, onaj za igrače do 12 godina (rođeni 2011. i mlađi).

Naime, u nedjeljnom je finalu turnira 10 sastava koji je počeo u četvrtak, Jadran iz Herceg Novog pobijedio Šabac, 8:6. Presudila je treća četvrtina koju su mladi Novljani odigrali briljantno, dobivši taj dio igre 5:1. Nakon dvije četvrtine je Šabac imao prednost 4:2. Andrija Subotić s 4 četiri gola bio je najbolji strijelac ne samo pobjedničke momčadi, nego cijele utakmice.

Broncu je osvojila Budva koja je bila bolja od Partizana, 11:10 u utakmicu „ludog” kretanja rezultata. Naime, prvu je dionicu dobio beogradski sastav, visokih i glatkih 5:0. Malo je tko mogao tada i pomisliti da bi Budvani mogli preokrenuti rezultat, posebno što je i nakon treće četvrtine Partizan uvjerljivo vodio, 9:5! A onda… Onda je uslijedio pravi mali show Budva u vodi koji je završen pobjedom crnogorske momčadi 6:1, s tim da je pobjedonosni pogodak postignut samo 1 sekundu prije kraja. Strijelac je bio Kosta Kušljević.

U susretu za 5. mjesto bolji je bio Cavtat svladavši Valis iz Valjeva, 5:4. Sedmo je mjesto pripalo mladićima iz zagrebačke Mladosti koja je svladala KPK iz Korčule, 9:6.