Jug potopio Radnički

Druga je polufinalna utakmica na Final fouru Triglav regionalne lige započela u znaku dubrovačkog vratara, koji je brzo sakupio sedam obrana, omogučivši tako svojim suigračima da daleko mirnije odigraju u fazi napada.

Rezultat toga bili su golovi Janovića, Markovića (igrač više) i Fatovića (šut sa 7-8 metara) i uvjerljivo vodstvo od 3-0 na kraju prvog perioda igre.

Jug djeluje prilično sigurno i samouvjereno a u drugoj četvrtini Bijač je i dalje nesavladiv a Miho Bošković povisuje vodstvo iz peterca, kojeg je Miličić skrivio na Dobudu. Nakon toga se Jug obranio četiri puta s igračem manje, Bicari postiže peti pogodak “volej šraubom” s dva metra. Radnički postiže svoj prvi pogodak tek nakon 15’01” (Ćuk, igrač više) a do kraja ove druge četvrtine valja zabilježiti i crveni karton (s pravom zamjene) kojeg je zaradio Paulo Obradović.

Nakon jedne minute treće četvrtine, Younger i Bošković povisuju na 7:1, dok Kragujevčani nikako ne uspijevaju ozbiljno ugroziti Bijača. Tek Dedović, s igračem više, smanjuje visoko vodstvo Juga na 7:2. Nakon toga, do kraja trećeg perioda svaka ekipa postiže po dva gola (Ivanković i Visković za Jug, Dedović i Vrlić za Radnički) i u posljednjih 8 minuta ulazi se s visokih 9:4 u korist Dubrovčana.

Loren Fatović lijepim pogotkom povisuje na 10:4 u 26. minuti… i bio je to posljednji pogodak na utakmici. Jug se tako sutra pokušati Primorju oduzeti titulu najbolje ekipe Triglav regionalne lige.

Foto: Tea Čimaš / CROPIX