Uvjerljiva pobjeda Mornara

Mornar je krenuo protiv Vojvodine bez ozlijeđenog Kačića, a ulogu kapetana preuzeo je Ćalić. Otvaranje iz snova za mornarevce, u prva tri napada zabili su tri gola. Visković je prvi načeo protivničku mrežu lijepim udarcem sa desnog vanjskog, zavukao je plisku vrataru ispod ruke. Zatim je Goreta zabio iz faula, a strijelac za 3-0 bio je Čagalj koji je iskoristio loše postavljenu obranu, nakon što je Lozina izborio isključenje. Gosti su smanjili sa igračem više, a na novih + 3 povećao je Burić udarcem sa 7 metara. Vojvodina opet zabija sa igračem više, iz potpuno iste akcije koju je realiziralo desno krilo.

U drugoj četvrtini su i gosti zaigrali malo čvršće i došli u priliku smanjiti zaostatak. Nakon lošeg igrača više Mornara, pobjegli su u kontru koju nisu realizirali. Mornari su iskoristili njihov promašaj i iz rekontre izborili peterac, kojeg je u pogodak pretvorio Gluhaić. Dužević je zabio s dva metra 6 – 2, što je bio i konačni rezultat na poluvremenu

U zadnjoj četvrtini se u strijelce upisao i Buha koji je puno radio u ovoj utakmici, zaslužio je taj gol. Splićani se unatoč velikoj prednosti nisu opuštali, držali su visok ritam do samog kraja. Strijelac posljednjeg pogotka bio je Goreta za konačnih 10 – 3.