Poškovci nemoćni protiv plivački moćnijih gostiju

Rutinski su gosti odradili posao u Poljudu, dvije pobjede učvrstile na četvrtom mjestu Regionalne lige.

Krenuli su gosti jako u utakmicu, prva dva igrača više reaizirali su preko Drašovića i Asanovića, dodao je Gielen jedan pogodak izvana i dvoboj je već krenuo jednosmjernom ulicom, nije bilo načina na koji bi se “poškovci” mogli oduprijeti. Istina smanjio je Prizmić u situaciji s igračem više, no odmah su uzvratili gosti prebačajem na stativu gdje je Manojlović ostao sam.

Plivački moćniji gosti su nekako s lakoćom dolazi u prilike, nisu sve niti iskoristili, dok su se “poškovci” dosta mučili i u situaciji s igračem više, prelako su bili blokirani kada bi i malu priliku.

Lijepu minijaturu vidjeli smo u 12. minuti kada se Janković oslobodio svog čuvara, a potom i prebacio vrata Anić te s metra loptu gurnu u praznu mrežu.

Nije dopuštao trener Partizana Vladimir Vujasinović opuštanje u igri, čim su se “poškovci” približili na 8:4 odmah je reagirao s klupe, podijelio je “packe” za lošije reakcije u obrani i krenula je nova serija gostiju i uvjerljivih 12:5 na kraju treće dionice. Ako nešto može biti utjeha domaćinu, barem je posljednju četvrtinu odigrao rezultatski ravnopravno, neodlučeno.

Čeka sada “poškovce” duga stanka, više od dva mjeseca (liga se nastavlja 29. siječnja) u kojem će imati dovoljno vremena za presložiti svoje redove i individualnim radom se približiti “zlatnoj sredini” regionalnog vaterpola.

Robert Radica