Derbi na Banjici

U Beogradu večeras se igra najveći derbi srpskog vaterpola. U prvom kolu Regionalne vaterpolo lige sastaju se Partizan i Crvena zvezda. U prošloj sezoni ovog natjecanja ove momčadi sastale su se dva puta. U prvom susretu nije bilo pobjednika, dok je u drugom ogledu slavila Crvena zvezda na svom bazenu.

U novu natjecateljsku sezonu ubje momčadi kreću s nešto promjenjenim sastavima. U tom segmentu istiću se crveno-bijeli koji su imali najburniji prijelazni rok od svih klubova u Regionalnoj ligi. Klub su napustili Aleksandro Kralj, Stefan Todorovski (Radnički), Miloš Maksimović, Nikola Bursać, Dušan Vasić (Šabac), Luka Perković, Andria Bitadze, Đorđe Ljubenović i Boris Popović. Njih su u momčadi zamijenili Nikola Rađen (Dinamo), Danilo Adžić , Petar Kasum (Partizan), Marko Janković (Šabac), Miloš Vukićević, Viktor Ivanov (Dinamo Moskva) i Ivan Gusarov (Radnički). Promjena se dogodila i na mjestu trenera. Aleksandra Filipovića na čelu momčadi zamijenio je Igor Milanović koji je došao iz Valjeva.

Partizan je, za razliku od svog današnjeg protivnika, imao puno mirniji prijelazni rok. Banjicu su napustili Petar Kasum, Danilo Adžić (C. zvezda), Petar Tomić (Novi Beograd) i Stefan Branković (Radnički). Jedina pridošlica u momčad je Petar Mitrović koji je došao iz Radničkog.

Susret je na rasporedu večeras u 20.30. Dvoboj možete pratiti uživo na Arena sportu. Utakmicu sude Vojin Putniković iz Beograda i Vuk Milović iz Kraljeva. Delegat je Goran Arnautović iz Beograda.