Počinje turnir A1 lige u Zrenjaninu

Regionalne lige, kako Premier i A1 u skupini A ili Zapad jesu okončane za ovu kalendarsku godinu, ali uzbuđenja se nastavljaju ili započinju u B skupini.

Naime, u A1 ligi, skupina B ili Istok, od petka do nedjelje (8. do 10. XII.) na rasporedu je turnir u Zrenjaninu. Tamošnji će bazen dočekati 5 srpskih prvoligaša na trodnevnom turniru. Uz domaći Proleter, u Banat stižu i momčadi novosadske Vojvodine, beogradskog Taša, Valis Vege iz Valjeva i NBG Vukovi ili u biti podružnica Novog Beograda. U tri će se dana odigrati ukupno 5 kola.
Riječ je o prvom od ukupno dva turnira koliko će ih ovi klubovi odigrati. Nakon drugog turnira formirat će se tablica s poretkom, jasno na temelju rezultata svih utakmica s oba turnira.

Dva najbolja kluba nakon ova dva turnira A1 lige u skupini B, u drugom će dijelu natjecanja sučeliti snage s dva najbolja kluba iz A1 lige, skupine A (Primorac Kotor i KPK Korčula). Po jednakom pravilu će se ‘spajati’ i parovi za donji dio poretka, također u sljedećoj 2024. godini.