Sažetak 2. kola 2. turnira A1 lige u Beogradu

Za nama je i drugi natjecateljski dan beogradskog turnira odnosno 2. kolo drugog po redu turnira A1 lige, skupine B ili Istok.

Novosađani riješili sve u prvih 8 minuta
U prvoj utakmici dana, novosadska Vojvodina je svladala beogradski Taš kojem je to drugi poraz na ovom turniru. Puno toga
je zapravo bilo odlučeno već nakon prve četvrtine koju su Novosađani dobili čak 6:1. Istina da je Taš dobio drugu i treću dionicu (6:4 i 3:2), ali prednost stečena u prvih 8 minuta bila je za Vojvodinu takva da pobjeda nije bila ugrožena. Posebno kada su Novosađani još malo ‘pritisnuli’ u zadnjih osam minuta. Taš je inače imao značajnih problema i s velikim broje isključenih igrača, odnosno njih čak 5 nisu dočekali kraj utakmice zbog tri isključenja. Vojvodina je pak imala problema s realizacijom igrača više (4-17). Za pobjednika je najviše golova postigao Marko Bošković – 5, a odmah do njega, gol manje – Nemanja Radovanlija. Beogradski Taš je također imao dvojicu istaknutijih strijelaca – David Stevović 5, a Arsenije Mitrović 4 gola.

Vukovi u skladu s imenom
Novobeogradski Vukovi i dalje ne iskazuju ni minimum ‘milosti’ prema suparnicima. Igrači trenera Nenada Vasilovskog idu punom snagom i pune mreže suparnika maksimalno što je moguće. Osjetio je to u petak sastav zrenjaninskog Proletera. U prvoj četvrtini 6:2, u trećoj čak 8:1. Konačnih 22:8 govori brojkama više od ijednog dodatnog slova. U pobjedničkom sastavu je čak 10 igrača upisano u strijelce, od kojih je Petar Smiljević sa 7 pogodaka prvo ime utakmice.

U subotu, 24. ovog mjeseca, na rasporedu su dvije ‘runde’ odnosno 2. i 4. kolo.