Radničkom 6. mjesto u Premier ligi

Nakon poretka od 9. do 12. mjesta, okončan je i još jedan dio Premier lige. U Kragujevcu je u utakmici posljednjeg, 4. kola poretka od 6. do 8. mjesta, domaći Radnički svladao goste iz Rijeke, momčad Primorja EB. Ovom pobjedom je Radnički za jedan bod pretekao Primorje EB i time osvojio 6. mjesto.

Gosti su u Šumadiju došli nakon iscrpljujuće gostujuće utakmice protiv Vouliagmenija u četvrtfinalu Eurokupa, te potom leta iz Atene do Beograda i potom putovanja u Kragujevac. U početku je hrvatski prvoligaš bolje otvorio, poveo 2:0 do četvrte minute, ali već u sljedeće četiri minute domaćin je potpuno preokrenuo zbivanja u vodi, te rezultat – 3:2.

Gosti iz Rijeke do kraja su uspjeli još samo jednom poravnati (3:3), ali niti jednom više povesti. U trećoj četvrtini je Radnički napravio veliku razliku od 4 pogotka (9:5), koju su početkom zadnje dionice i još malo ‘podebljali’, (10:5).Sastav trenera Igora Hinića imao je i solidnih problema s realizacijom igrača više koja nije bila baš za njih pohvala, 2-14, tako da je u konačnici pobjeda Radničkog sasvim zaslužena.