Partizanu pripao Final 10 do (U-12)

Utakmicama za konačan poredak, u Korčuli je u nedjelju završen Final 10 ili završni turnir 10 najboljih klubova RVL, uzrasta do 12 godina. Naslov najboljeg pripao je beogradskom Partizanu.

U finalu su, u susretu dvije jedine dotad neporažene momčadi, partizanovci bili bolji od kolega iz splitskog Jadrana riješivši praktički pitanje pobjednika u prve dvije četvrtine nakon kojih je sastav iz Beograda imao vodstvo 5:1. Završilo je pobjedom Partizana 8:5.

U utakmici za treće mjesto i brončanu medalju, Budva je bila bolja od Šapca 8:6. O petom su mjestu na turniru odlučivala dva crnogorska sastava, a bolji je bio podgorički Aquatic Verde koji je svladao Mladost iz Bijele 9:7.

U ‘donjem domu’, 7. je mjesto pripalo novosadskoj Vojvodina koja je bila uvjerljiva protiv reprezentacije Slovenije, 9:3.

U utakmici za 9. mjesto, sučelila su se dva hrvatska kluba, Mornara i KPK. Boji su bili Splićani 8:7, ali iako rezultat sugerira na prvi pogled neizvjesnost, nje baš i nije bilo. Nakon druge četvrtine mornarevci su već imali prednost 6:2, a uoči zadnje 7:4.

Osim pokala pobjedniku i medalja za tri najbolja sastava, proglašeni su i najbolji pojedinci turnira.

Tako je najbolji igrač turnira Stefan Stefanović iz Partizana, dok je najbolji vratar Buk Kušljević iz Budve.

Trofej fair-playa dobili su reprezentativci Slovenije.