Partizan i Šabac u finalu

Nakon u subotu navečer odigranog 5. kola ili završenih nadmetanja unutar skupina A i B na završnom turniru, Final 10 Regionalne lige za igrače do 14 godina u Šapcu, poznati su nedjeljni parovi utakmica za konačan poredak.

U finalu će se ogledati Partizan i domaćin turnira, Šabac. Beograđani su suvereno ‘protutnjali’ skupinom A. Jedini od svih 10 klubova bez poraza, s maksimalnih 12 bodova.
U skupini B su dvije momčadi na vrhu imale istovjetan broj bodova, Šabac i Jadran iz Herceg Novog, ali budući da je u njihovom međusobnom susretu, srpski sastav bio bolji (12:9 za Šabac), domaćinu turnira je pripalo prvo mjesto u skupini i nedjeljno finale koje će početi u 13.10 sati.

Za broncu će se boriti drugoplasirani sastavi iz skupina A i B odnosno Budva i Jadran (HN). Za određivanje drugoplasiranog u A skupini valjalo je formirati tzv. mini-tablicu jer su tri momčadi imale isti broj bodova – Budva, Solaris i Radnički – svi po 6 bodova. No, ovog puta su uračunati svi rezultati osim onog s prvoplasiranim Partizanom.
U takvom zbroju je Budva za samo jedan jedini gol imala bolju gol-razliku od Solarisa koji je tako zauzeo treće mjesto u skupini. Budvi borba za broncu, a Šibenčanima za peto mjesto i to protiv Medveščaka.

Za 7. mjesto nadmetat će se Radnički i Primorac iz Kotora, a na samom začelju, u borbi za 9. mjesto susrest će se jedine dvije momčadi koje još nisu osjetile slast pobjede, Mornar iz Splita i reprezentacija Slovenije.