Novljani osvojili RVL za mlađe juniore

U Novom Sadu je završeno natjecanje najboljih mlađejuniorskih klubova, igrači do 16 godina, u Regionalnoj ligi odnosno iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije. Najbolje mlađe juniore u ovom dijelu svijeta očito ima VK Jadran iz Herceg Novog.

U finalu su Novljani svladali dosta uvjerljivo momčad Šapca 22:15, a kod pobjednika se osobito istaknuo Danilo Stupar s čak 7 golova.
U utakmici za teće mjesto, hrvatskom ‘obračunu’ Jug Adriatic osiguranja i Primorja EB, slavili su mladi Dubrovčani 17:16. U utakmici koja je obilovala golovima, ali i u kojoj su Dubrovčani vodili cijelim tijekom susreta (od početnih 5:1 pa nadalje), primorjaši su se uspjeli približiti pred kraj na zaostatak od samo jednog gola (16:15 za jugaše). Bilo je to 33 sekunde prije kraja, međutim samo 5 sekundi kasnije Maroje Šušić je pogodio iz peterca za potvrdu pobjede, tada 17:15. Šušiću je to bio 7. gol. Za Primorje EB je Len Dujmić postigao 6 golova.

Peto je mjesto pripalo kotorskom Primorcu koji je bio bolji od Slovenije, 11:10, dok je za 7. mjesto beogradski Košutnjak svladao Zadar 1951 s 10 golova razlike, 16:6.