Radnički želi preskočiti Solaris

Nakon sedam dana nastavljamo s regionalnim nadmetanjima u Premier ligi. Čast otvaranja vaterpolskog vikenda pripala je Kragujevcu odnosno tamošnjoj utakmici Premier lige, poredak od 6. do 8. mjesta, između domaćeg Radničkog i gostiju iz Šibenika, Solarisa.

Prisjetimo se, prošlog je tjedna klub iz Šumadije bio na svojevrsnoj jadranskoj turneji, u Šibeniku i Rijeci. U tri dana, 2 utakmice, te minimalan poraz od Šibenčana, ali zato pobjeda petercima nad Riječanima. Sada oba hrvatska kluba dolaze u Šumadiju, u goste Radničkom. Prvi je na redu Solaris, u petak navečer.

– Zadovoljniji sam s drugom utakmicom protiv Primorja, nego prvom u Šibeniku. Ne samo zbog rezultata, već prvenstveno zbog igre – napominje uoči ovih utakmica, Lazar Vičković, inače najbolji strijelac Radničkog ove sezone i nastavlja.
– Odigrali smo agresivniju i bolju obranu u odnosu na prvu utakmicu u Šibeniku u koju smo ušli nešto ‘mekše’. Međutim, i u tom drugom susretu, u Rijeci, bilo je padova u koncentraciji. To nam se često događa i najviše nas košta. Događaju nam se razdoblja od po nekoliko minuta ‘praznog hoda’ koji za konačan ishod onda postanu i presudni.

Hoće li tako biti i u petak u Kragujevcu, ostaje za vidjeti u petak navečer od 20.45 sati.